От х:

Днес в x:

Евродепутатът Ева Майдел и младите кандидати от ГЕРБ Димитровград ще разговарят с обществеността

В Димитровград кандидатите на ГЕРБ и в тази предизборна кампания, верни на стила си, поставят като акцент директните срещи с хората и разговорите очи в очи с тях. За тази цел ще бъдат организиран мобилни приемни на комуникативни места, в които млади хора и кандидати ще разговарят с гражданите, като дават възможност за открити разговори, въпроси и общуване с кандидатите.

В Димитровград ще бъде и досегашният евродепутат Ева Майдел, която отново е кандидат за член на Европейския парламент. Тя, заедно с кандидатите за народни представители от ГЕРБ в Хасковска област, ще разговарят с жителите на бригадирския град в мобилна приемна за граждани на 3 юни /понеделник/ на входа на парк „Марица“ от 17.00 до 18.00 часа.

„Отново търсим диалога с Вас, за да отговаряме на въпросите Ви, да чуем гражданските Ви позиции и мнения за демократичните процеси в страната ни и общия ни европейски дом!“ е анонса към гражданите на мобилната приемна.

Отново на 3 юни ще се проведе и предизборна среща на кандидатите на ГЕРБ с димитровградската общественост в ОДТ „Апостол Карамитев“, тя е предвидена за 18:00 часа .

„Заповядайте в обновената с европейски средства сграда на Театъра, за да чуете програмата ни за развитие на страната и политиките, които ще отстояват нашите представители в Народното събрание и Европейския парламент!“, гласи поканата към димитровградчани.

Трима представители от Димитровград са в листата на ГЕРБ-СДС - Деян Иванов /Инженер/ , Божидар Петков /Икономист/ и Хавел Карагьозов /Студент по медицина/ .

Коалицията ГЕРБ-СДС, която на предстоящите избори се явява с номер 22 и в двете бюлетини, прави солидна заявка за предстоящите избори на 9 юни, когато освен състава на бъдещото Народно събрание ще се избира и състава на най-висшия европейски орган – Европейският парламент.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Последни новини