От х:

Днес в x:

15-годишни катастрофираха с открадната кола и избягаха

7 души пострадаха при 4 катастрофи в Хасковска област, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Неправоспособен и непълнолетен водач е причинил ПТП и е избягал от произшествието на третокласен път на разклона за Меричлери. На 17-и в 23:30 часа, 15-годишен от Меричлери е подкарал лек автомобил „Фолксваген“. Поради загуба на контрол на ляв завой е навлязъл в насрещната лента за движение и е ударил лек автомобил „Дайхатсу“ с водач 67-годишен жител на пловдивското село Добри дол. От удара са пострадали последният и пътуващата с него 64-годишна жена от същото село, които са без опасност за живота. След инцидента, водачът на „Фолксвагена“ и пътника с него, също на 15 г. от старозагорското село Хрищени са напуснали катастрофата. В хода на издирвателните действия, полицаите са ги установили. Те също са пострадали. Изяснено е, че са откраднали паркираната на улица „Стоян Заимов“ кола в Меричлери. Пробите им са отрицателни. Заведено е досъдебно производство.

Припомняме, че в петък пострада друг водач при катастрофа в Хасково. На 17-и в 13:55 часа на кръстовището между булевард „Васил Левски“ и улица „Единство“, 69-годишен се е движил с „Мерцедес“, преминал е на червен сигнал на светофара и е ударил „БМВ“, управлявано от 27-годишен от София, който е прегледан и освободен за домашно лечение. Съставени са актове на виновния водач.

Същия ден в 23 часа на км.285 на първокласен път Е-85 е осъществен инцидент с мотоциклет Хонда“, шофиран от 22-годишен димитровградчанин. Той е загубил контрол над возилото и е паднал на пътя. Настанен е в хасковската болница, без опасност за живота.

Велосипедист е пострадал леко в друг пътен инцидент на 18-и в Хасково. В 11:30 часа на булевард „Съединение“, 20-годишен от Симеоновград е управлявал „Опел“. Предприел е маневра от лява в дясна пътна лента в посока центъра на града и е ударил движещ се в дясната лента 49-годишен велосипедист от Хасково. Съставени актове на водача на колата.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини