От х:

Днес в x:

Изи Кредит подкрепи юбилейното издание на конкурса „Мис Хасково“

Изображение 1 от 3

    ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

    Изи Кредит, една от водещите финансови институции у нас, подкрепи десетото юбилейно издание на конкурса за красота „Мис Хасково“. Подобни инициативи са част от комуникационната платформа на компанията „Силата на доброто“, която насърчава и подкрепя значими обществени проекти.

    Конкурсът събра десет изключителни млади дами от различни населени места в региона, като всяка от тях премина през три дефилета - със спортни, спортно-елегантни и официални тоалети. Хореограф и режисьор на конкурса е К. Шопова. Победителката С. Петрова, която е от Димитровград, ще има възможността да участва в престижното събитие „Мис България“.

    По време на събитието от Изи Кредит заявиха, че ще продължават да бъдат партньор в историите на успеха и ще подкрепят смелите мечтатели. Компанията вярва, че може да вдъхнови и други да следват със същата страст своите амбиции и цели и да постигат качествени резултати за по-добро утре за нас и нашите деца и развитие на местните общности и обществото като цяло.

    Конкурсите за красота имат богата история в Хасково като първият подобен се провежда още през далечната 1928 г. в салона на градския театър. Днес „Мис Хасково“ е едно от емблематичните събития за региона.

    Изи Кредит е един от лидерите в предоставянето на качествени финансови услуги и едновременно с това е място, където служителите могат да разгърнат своя потенциал. Знанието и опитът, които компанията притежава, са ключът към добрите резултати и стимулира създаването на среда на споделяне на добрите практики и успешните стратегии. Изи Кредит се отличава с иновативен подход в предоставянето на финансови услуги и се фокусира върху удовлетворяването на нуждите на клиентите си. Вече близо 20 години заема водеща позиция на пазара благодарение на своите стратегии за социална ангажираност, качествено обслужване и развитие на служителите в компанията. Компанията е част от Мениджмънт Файненшъл Груп АД (МФГ), което обединява водещи фирми, специализирани в предоставянето на небанкови финансови продукти. Холдингът обслужва над 330 000 клиенти с помощта на над 8000 служители. Повече от 400 са офисите в България, Румъния, Полша, Северна Македония и Украйна.

    Видеа по темата

    Последни новини