От х:

Днес в x:

Хижа Книжовник отваря врати след обновления

    ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

    Ако желаете да релаксирате сред природата, или да се веселите в шумна компания, без да пречите на някого, то вашето място е Хижа Книжовник. Базата край едноименното село е на хотелски принцип и официално ще отвори врати на 18 януари, когато за гостите е предвиден коктейл от 18:00 часа.

    Хижата разполага с 5 двойни стаи, 3 студиа за до четирима души. Помещенията са ремонтирани, обзаведени са с климатик и индивидуален санитарен възел. Някои от стаите са с тераса.

    На първия етаж е ресторантът, който разполага с 80 места и подбрано меню за ценители на традиционната българска кухня. Вътре са монтирани климатици, а през зимните месеци уют в помещението създава вградена камина. Обособен е и детски кът. Клиентите могат да се възползват от караоке колона и телевизор. Има мокър бар и кухня, обзаведена с професионални електроуреди. Ресторантът има и открита част - веранда с маси и пейки, а наоколо е борова гора и има гледка към язовир „Книжовник“.

    До хижата, известна още като комплекс „Манастирчето“, е разположен параклис „Св. Илия“, където ежегодно на 2 август (Илинден по стар стил) се провежда селския събор.

    Мястото е лесно достъпно, стига се по асфалтов път. Намира се на около 2 км от село Книжовник и на около 14 км от град Хасково. Локацията може да видите тук. Комплексът е част от пешеходен туристически маршрут. Базата е подходяща не само за индивидуални посещения, но и за групови мероприятия – фирмени събирания, рождени дни, семейни тържества. Има възможност за наемане на цялата база, която е с капацитет за нощуване на 22 души на достъпни цени. Ресторантът също може да бъде нает изцяло по договаряне – с обслужване от наетия персонал, както и на самообслужване от клиентите. Необходима е предварителна резервация, която може да направите на място, на телефон 088 890 7990 или на имейл: manastircheto@abv.bg.

    Повече информация за Хижа Книжовник може да видите на фейсбук страницата тук. На място ще ви посрещнат усмихнати и вежливи домакини, които в бъдеще предвиждат още инвестиции и обновления в откритите площи, но и в 3-етажната сграда с цел да се създаде по-качествен комфорт за гостите. Качественото обслужване е гарантирано. Заредете се с настроение за бурни купони, но и за същински отдих.

    „Целта ни е нашите клиенти да останат доволни и отново да се върнат при нас, дори и с по-голяма компания“, казаха домакините.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Последни новини