От х:

Днес в x:

Пенсионерите в Ардино с Коледно тържество

С празнична томбола и много усмивки членовете на Пенсионерския клуб в Ардино отбелязаха предстоящите Коледни и Новогодишни празници. Специални гости на тържеството бяха кметът на общината инж. Изет Шабан, председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям и зам.-кметът Неджми Мюмюнходжов. 

Кметът инж. Изет Шабан изрази своето огромно уважение към хората от третата възраст за техния житейски опит и тяхната мъдрост. „Благодаря ви, че за пореден път ни поканихте да празнуваме заедно. Винаги ни е било приятно да бъдем с Вас и да си говорим по най-различни теми, защото вие имате голям принос за всичко това, което се е случило през годините в нашия град и нашата община“, заяви инж. Изет Шабан. Той подчерта, че всяка нова година ще бъде още по-добра от предишната. „Имаме много одобрени проекти. Ардино се обновява и ще стане един от най-красивите градове в нашата страна и ще привлече много туристи и гости. Изпращаме една трудна, но много успешна година. Да посрещнем новата 2024 г. с нови надежди и много успехи. Бъдете живи и здрави, радвайте се на внуците, правнуците и децата си, дълги години да се подкрепяме и да живеем в мир, спокойствие и разбирателство“, каза още Изет Шабан.  Той увери членовете на пенсионерския клуб, че ръководството на общината ще продължава да подкрепя инициативите им. Покани всички присъстващи на годишния си отчет, който ще се проведе на 22 декември (петък) от 17:30 часа в салона на читалище „Родопска искра“.

Председателят на пенсионерския клуб Гюнер Мюмюн също пожела здраве, жизнена енергия и дълголетие на членовете на клуба. Той заяви, че благодарение на Община Ардино, пенсионерският клуб се е превърнал във втори дом за повечето от членовете му.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини