От х:

Днес в x:

Хасковлия е със счупен череп и с опасност за живота след пиянско сбиване в „Орфей“

22-годишен хасковлия е задържан след като е спукал черепа на свой познат, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Вчера в 18 часа на спешния телефон в Районното управление в Хасково е подаден сигнал от гражданин за сбиване между двама мъже, станало в жк. „Орфей“. Изпратените на място екипи са установили, че задържаният заедно с 37-годишният си приятел седнали да се черпят още от обяд. След употреба на алкохол, двамата се скарали и започнали да сипят обиди един срещу друг. В разразилия се скандал, по-младият използвал брадвата си и замахнал срещу опонента си. По-възрастният незабавно е транспортиран в болницата за лечение. По първоначални данни на медиците е с опасност за живота.

Полицейските екипи са установили свидетели на случилото се и са провели процесуално следствени действия за установяване на допълнителни факти и обстоятелства по случая. Задържаният е тестван за алкохол и дрога, тестовете отчели – 1,2 промила алкохол и въздействие на метамфетамин. Мярката му на задържане е до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ян
    Янко
    82 -6
    10:47, 13 ное 2023
    Циганска работа! Какво може да се очаква от орките в квартал " Орфей"... паразитите на обществото....
    • Ба
      Банева
      40 -3
      11:02, 13 ное 2023
      Тия са от Република,в Орфей орките са има няма 5% от живущите в квартала.Ходят обаче да пиянстват ококо вейка и горе до горните блокове.
  • 2
    Да
    Даная
    51 -3
    11:13, 13 ное 2023
    Метамфетаминът в Хасково се приготвя под наблюдение на полицията, но без контрол на качеството. Реакциите на консуматорите са непридвидими.
    • То
      Тошко
      14 -2
      14:12, 13 ное 2023
      Дявола чушки и разни други тровят децата ви а полицията и родителите бездействат
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини