От х:

Днес в x:

Националният съвет на БСП утвърди кандидатурата на Валентин Черпоков за кмет на община Чепеларе

Със свое решение на заседанието си днес Националният съвет на БСП утвърди първите кандидатури за кметове на общини. Сред тях е и кандидатурата на Валентин Черпоков за кмет на община Чепеларе.
След заседанието на пленума на социалистите, Черпоков заяви, че благодари за номинацията и подкрепата. „Приемам с голяма отговорност и благодарност номинацията да бъда кандидат за кмет и водач на листата на БСП за община Чепеларе. През последните няколко парламентарни избори повечето от жителите на село Забърдо, на което дълги години съм кмет, гласуват за БСП и тя е първа политическа сила в моето населено място. Това до голяма част повлия на моето решение да бъда издигнат за кандидат за кмет на община Чепеларе от БСП. Аз харесвам хора като Корнелия Нинова, тя е силна жена, която се справя с всякакви предизвикателства и казва истините в очите в обществото, като мен. Моето желание е да работим заедно със структурите на БСП в община Чепеларе и съм сигурен, че можем да сменим статуквото и да оставим в миналото управлението на ГЕРБ. Ще разчитам на подкрепата на членовете  и симпатизантите на БСП в община Чепеларе, както и на всички жители в общината. Ако заедно съберем усилията си, съм сигурен че ще постигнем успех“, каза Черпоков.
Той заяви, че предстои да се структурира състава на листата от кандидати за общински съветници за община Чепеларе и предизборния екип, които заедно с управленската му програма ще бъде представени на обществото.
 

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини