От х:

Днес в x:

На прага на новата учебна година търсят учители,предлагат до 4200 лева заплата за шлайфист

На прага на новата учебна година от Бюро по труда обявиха свободни работни места за учители. Търсят се преподаватели по практическо обучение-компютърна техника и технологии.По едно свободно място има за учители по математика​,информатика, по практичесо обучение-пиано,кавал. Свободни места има за преподаватели по биология, физика,физическо възпитание. Търсят се  учители по музикално-теоретично обучение,корепетитор-пиано или акордеон.

1400 лева месечно възнаграждение предлага болница за лаборант. Заплащането за старша медицинска сестра пък е с 200 лева по-малко. 1180 лева е предлаганата месечна заплата за медицинска сестра. Учители и медицински работници трябва да имат висше образование , за да кандидатстват за свободните длъжноти. 

До 2500 работна заплата пък предлага педприятие за техник- електрически машини и апарати. Кандидатът може да е и със средно образование. Същото е и предлаганото възнаграждение  за машинен оператор - опаковане. Доста свободни работни места има обявени за хора със средно образование. Сред тях длъжности като домакин, шофьор на училищен автобус,барман,сервитьор, готвач,продавач-консултант и др. 

Най-високата работна заплата обявена от фирма в Бюрото по труда е за шлайфист. Стартовата заплата за тази длъжност е 3750 лева до 4212 лева. Изискването е средно обраование.

От Бюрото по труда съобщават, че  безработните лица от общините Смолян, Чепеларе, Рудозем и Баните, могат да се включат в обучения  за придобиване на професионална квалификация в клоновете на Държавно предприятие „Българо-германски център за професионално обучение“.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини