От х:

Днес в x:

Жестока катастрофа на входа на Момчилград,има жертви

Изображение 1 от 4

    Жестока катастрофа стана днес след обед в 17,16 часа на входа на Момчилград.Сблъсък между моторни превозни средства е станал до кв.”Мамулица”.По информация на очевидци има жертви.Достъпът до местопроизшествието е ограничен.Местни жители твърдят,че в едната от катастрофиралите коли има двама загинали. По-късно стана ясно, че става въпрос за 21-годишен водач на лекия автомобил и спътника му на 17 години. Седемте души пътували в микробуса са настанени в кърджалийската болница, трима от тях са в тежко състояние.

     От Регионалния пресцентър на МВР в Кърджали съобщиха за Кърджали бг вести,че сигналът за катастрофата е подаден в 17,16 часа.Челно са се сблъскали автомобил „Ауди” и микробус с пътници.Линейки на Центъра за спешна медицинска помощ са транспортирали 7 пострадали до Спешното приемно отделение в Кърджали. От Регионалния пресцентър на МВР подчертаха,че в момента на място е полицейски екип и информацията се очаква да бъде потвърдена официално.

     Служителите на реда правят възможното да освободят трафика.Пожарна също се озова на местопроизшествието.На място има кола на репатриращата фирма Строй Арт 06.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини