От х:

Днес в x:

Ученички от Харманли победителки в конкурса за коледно пожелание

Даря (вдясно) и Жени до областния управител Румен Данев

Ученичките от харманлийското ОУ „Иван Вазов“ Даря и Жени бяха обявени за победители в конкурса на областната администрация за най-добро коледно пожелание. Днес седмокласничката Жени и година по-малката Даря гостуваха на губернатора Румен Данев. Коледното пожелание на двете ученички вече е върху виртуалните картички, които от администрацията ще изпратят на колеги, партньори и приятели. Стихчетата ще бъдат качени и на сайта на областната управа. Двете момичета получиха подаръци лично от губернатора.

Областният управител обяви и една специална награда за V в клас на хасковското училище „Христо Смирненски“, който също е участвал в конкурса.

На днешната среща със журналисти Румен Данев направи кратък отчет на свършеното от встъпването му в длъжност през август досега. За четирите месеца губернаторът е участвал в няколко международни срещи, свързани с трансграничното сътрудничество с Гърция и Турция.

Отчетът има и финансова част. В съответствие с изискванията на правителството за ограничаване на разходите, областната администрация е съкратила до минимум харчовете за служебни пътувания, командировки, телефонни разходи, представителните. Към 30.11.2009 г. са изразходвани 80.78 на сто от бюджета на администрацията за периода.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини