От х:

Днес в x:

Братовчеди от Крепост се забиха в дърво по пътя Хасково-Димитровград

В зверски челен удар кола се размаза в крайпътно дърво по пътя Хасково-Димитровград около 8.30 часа тази сутрин. В напълно унищожения Форд Мондео са пътували братовчедите от село Крепост Румен Добрев на 23 години и Йорданка Василева на 24. С тежки травми двамата са приети в хасковската болница. Мъжът е с опасност за живота.

Колата се е движила с огромна скорост, е първото заключение на пристигналите на оглед полицаи от Хасково и Димитровград. Фордът е прелетял почти 10 метра преди фаталния си сблъсък в дървото. Други няколко попътни дръвчета бяха овършани от летящия автомобил. Само задействалите се еърбеци са спасили братовчедите от сигурна смърт.

В шоковотата зала на хасковската болница Йорданка Василева каза че не помни нищо от катастрофата. Братовчед и карал нормално бързо. Прибирали се от Крепост за Хасково. Не били пили. Не знаела защо излезли от пътя, не изпреварвали, нито били изпреварвани.

Йорданка Василева

Братовчед и Румен бе абсолютно неконтактен. Цялата му лицева част бе размазана. Той е с травма на белия дроб и със счупен 5-ти лумбален прешлен. Твърде вероятно е да има парализа на краката, каза неврохирургът д-р Делчо Каравасилев. Единствената добра новина била, че няма мозъчни травми. Вероятно пострадалия ще бъде транспортиран до Пловдив.

Румен Добрев

Георги Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини