От х:

Днес в x:

Масларова: Вкараха ме в месомелачка

Емилия Масларова и шефът на БСП Хасково Иван Станчев

Вкараха ме в истинска месомелачка, не без помощта на медиите. Това заяви на брифинг днес в Хасково бившата социална министърка и настоящ депутат от коалиция за България Емилия Масларова.

Тя посочи и някои от нелепите слухове по неин адрес. Била съм на екскурзия в Тунис с мъжа си, имала съм хотели, какво ли не измислиха. Аз нямам един квадратен сантиметър в Стара Загора, декларира Емилия Масларова.

Пресконференцията й днес бе посветена на държавния бюджет. По мнението на нашите експерти през следващата година в хазната биха могли да влязат един милиард и 260 млн. лв повече от заложеното. КБ ще настоява за общините да се отделят поне 200 млн лв., каза още Масларова.

Тя допълни, че е искала от кметовете в областта да й съобщят своите приоритети, за да лобира за тях в парламента. Кметът на Хасково Георги Иванов поиска финансиране за довършване на жилищата за социално слаби, каза Масларова. Но пропусна да отбележи, че още като министър бе обещала пари за блокчетата на „Георги Кирков“, които после не даде и общината бе принудена да ги построи със свои средства.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини