От х:

Днес в x:

Награди за най-усмихнатите ученици и отбора по статистика в "Славейков"


Днес отново бе ден за награди за учениците и учителите в СУ "Петко Рачов Славейков". На специално събитие в актовата зала директорът Милко Багдасаров връчи на победителите от националния конкурс "Най-усмихнат клас" наградите, получени тези дни по пощата от Община Бургас и сдружение "Усмивка". Училището за шампиони има пет приза от конкурса. 1"в" клас са наградени за най-усмихнати първокласници в страната , 11"в" са най-усмихнатите гимназисти. Г-н Багдасаров е най-усмихнатият директор, а Мария Димитрова, Кети Георгиева и Христина Янева са най-усмихнатите учителки. СУ "Петко Рачов Славейков" получава специалната награда за най-масово участие на училище в конкурса, тъй като почти всички паралелки се включиха с оригинални и екстравагантни снимки в националния конкурс.
Тържеството продължи с връчване на сертификатите на участниците в отборите по статистика на училището за класиране на втори етап на Националния кръг на Европейската олимпиада по статистика за ученици 2023. Пет от отборите са постигнали максимален брой точки в първи кръг с решени 100% от задачите в националното състезание. Очакват още по-добро представяне на втори етап. Ръководители на отборите са Златомира Джисова и Марияна Янева .
 
Нешка Шопова

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Уч
    Учител
    2 0
    09:57, 10 фев 2023
    Държавата обяви сваляне на нац. флаг на половина в знак на съпричастност с жертвите от бедствието в РТурция и Сирия, а този нарцис, нагъл, нахален,интригант, безчовечен феодал с усмивки... Има над 20 загинали наши изселници. Този с лицемерната усмивка не му е ене.... Срам и позор за учителството
  • 2
    Фе
    фен волейбол
    2 0
    10:06, 10 фев 2023
    Същият изроден, самонадеен, от голямото доброутро броени часове след погребението на Димчо Михалевски сложи луксозния бял анцуг и белите луксозни маратонки в залата на волейболната среща на Арда....! Каква човечност у този пришълец,безродник, еничар? НУЛА!
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини