От х:

Днес в x:

Общинските служители ще посрещат кърджалийци с баджове на ревера,ще се облекчи гражданския контрол над работата им

Общинските служители в Белия кораб ще посрещат кърджалийци с баджове на ревера, за да се подобри гражданския контрол над работата им.

В момента подновяваме баджовете на служителите. Имат нужда от осъвременяване. Това е част от прозрачността в нашата работа,която целим. Това заяви за Кърджали бг вести главния секретар на Общинска администрация Кърджали Сабахатин Риза.

Въвеждането на баджове е част от усилията на градоначалника д-р инж.Хасан Азис да откликне на предложенията на кърджалийци за подобряване на работата на администрацията.

Кметът на Община Кърджали инж.д-р Хасан Азис предлага реформа в работата на администрацията, която цели борба с корупцията чрез по-добра прозрачност в обслужването на кърджалийци.

Целта на реформата е да се възприеме по-редовен,  последователен и кохерентен подход за срещи с гражданите.

Така ще се повиши усещането за откритост и отзивчивост от страна на общинската администрация и членовете на Общинския съвет, ще се стимулира гражданското доверие и ангажираност и ще се улесни комуникирането на сигнали и жалби.

В тази връзка градоначалникът предложи на последната сесия на местния парламент да бъде приета Програма за прозрачност и антикорупционни реформи на

                                                   община Кърджали  2022 - 2027 .Общинските съветници подкрепиха предложението без възражения.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини