От х:

Днес в x:

Стефан Янев на среща с граждани в Хасково, не е ясен водачът на листата в областта

    Създателят на „Български възход“ генерал Стефан Янев дойде днес в Хасково за среща с граждани и хора от местната структура на политическата формация. Тя се проведе в конферентната зала на хотелски комплекс.

    Бившият служебен министър-председател и бивш министър на отбраната заяви, че целта на посещението в областния град е организация на дейността по отношение на провежданите събрания, по отношение на подготовката за предстоящите предсрочни парламентарни избори на 2 април 2023 г. Той уточни, формацията ще се яви на предстоящия вот не като коалиция, както беше предния път, а като политическа партия. Поясни, че в нея ще може да участват хора от други формации, през гражданска квота или ако е необходимо споразумение.

    „Не предвиждаме съвместна работа с „АБВ““, заяви генерал Янев. Той уточни, че кандидатските листи в страната ще бъдат сформирани в законния срок, указан от Централната избирателна комисия. Каза, че все още не е ясно кой ще бъде водач в Хасково. Припомняме, че на предходните избори начало на „Български възход“ в областта беше геодезистът и икономист Тихомир Георгиев, който влезе като депутат в 48-ото Народно събрание. Той обаче не присъстваше в началото на срещата днес.

    Генерал Янев заяви, че е добра политическата му оценка за работата на Тихомир Георгиев като народен представител.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      И
      И
      24 0
      14:29, 3 фев 2023
      Предизборно , почна се ....
    • 2
      Ут
      Утече в канала
      36 -1
      15:46, 3 фев 2023
      Тези са бита карта една ясна позиция нямаха.Ще подкрепим всеки който даде пари това бе девиза
      • Не
        Не са
        3 0
        09:53, 4 фев 2023
        Хич не са бита карта. Ковачки е зад гърба им и с ТЕЦ 3 в Димитровград има мнооого интереси. Терени за фотосолари върху бившите мини , емисии, компенсации за затваряне на ТЕЦа, суден резерв.Димитровградския кмет от ГЕРБ също играе за тях.
    • 3
      Ня
      Някой
      6 0
      15:59, 4 фев 2023
      Тихомир къде се скри? За три месеца един път не е казал и дума от трибуната на народното събрание а само коментира във Фейсбук.....На следващите избори няма кой да го избере за депутат..
    • 4
      Gh
      ghj
      0 0
      11:17, 7 фев 2023
      Гербаджийската патерица, пробвахте се не ставате , махайте се !
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини