От х:

Днес в x:

Задържаха дрогирана водачка в Хасково, хванаха и двама с наркотици

28-годишна водачка е пренощувала в хасковския арест, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково. Тя е задържана до 24 часа, след като вчера в ранния следобед е била проверена на улица „Енисей“ в квартал „Хисаря“ в областния град от териториалните полицаи. Младата жена е шофирала лек автомобил БМВ. Тест с техническо средство показало употреба на метамфетамин и канабис. По случая е започнато бързо производство.

През изминалото денонощие са хванати и двама души с наркотици. Единият е непълнолетен от Димитровград. Вчера по обяд полицаи са проверили на улица „Йорданка Николова“ момчето на 17 г. При обиск в него е открита сгъвка със суха зелена листна маса с тегло 2 грама, реагираща при полеви наркотест на марихуана. Уведомени са родителите му.

В Хасково също за съхранение на наркотик е бил установен мъж на 29 г. Младежът признал, че в себе си държи марихуана с тегло 10 грама, която предал с протокол на разследващите по заведеното бързо производство.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Шо
    Шофьорката
    19 -3
    11:39, 26 яну 2023
    Ами много напред с материала отвсякъде! Браво! И като блъсне някой , оправдават я и пак отново докато не блъсне майка си или детето си! Резил!
  • 2
    Их
    Иха
    19 0
    12:04, 26 яну 2023
    Много има такива жени , не е нещо ново ...
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини