От х:

Днес в x:

Сгъстяват полицаите на чаршиите

Зам кмета на Хасково Кирил Керанов дискутира новите мерки за сигурност

Да се засили полицайското присъствие на обществените места в градските центрове от областта. Да се разработят конкретни програми за работа с рисковите контингенти. Полицаите да се интегрират в местата на които работят. Това са част от мерките, които предложи на заседание на областната комисия по сигурността началникът на отдел „Опазване на обществения ред” към ОД на МВР Ангел Цанков. За обезпечаване сигурността на гражданите, трябва да се работи по активно с местната власт, допълни полицейския началник който е и заместник председател на областната комисия по сигурността.

Това бе първото заседание на структурата под ръководството на новия губернатор Румен Данев. В комисията влизат кметовете на общините от област Хасково, представители на охранителна полиция, на образователния инспекторат, социалните дирекции, неправителствения сектор, журналисти от националните и регионални медии.

До края на календарната година областната комисия за обществен ред и сигурност изисква от всички общински комисии отчет за свършеното по т.нар. работни карти. По заповед на Данев бе актуализиран състава на комисията. Неин председател стана заместник областният управител Николай Нанев.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини