От х:

Днес в x:

Спрягат Латева за два шефски поста. Димитровград тегли 1 млн. лв. кредит. Преглед на печата

Бившата директорка на дом „Асен Златаров“ и активистка на ГЕРБ Жулиета Латева е спрягана за два шефски поста, пише в челно заглавие на първа страница „Хаковска Марица“. Едното кресло било в социалната дирекция, другото – в образователния инспекторат.

Банда с прашки обира коли, информира в заглавието над главата си вестникът. Темата е разработена на цялата 4 страница.

Грипът се завръща, пише още на първа страница. Втора грипна вълна може да удари Хасково до две седмици, предупреждават лекари.

Защитена болница правят в Ивайловград, акцентира изданието на втора страница. Общинските съветници настояват здравното заведение да има статут на защитено, както някои училища. Декларацията им е изпратена до областния управител, Народното събрание и здравното министерство.

Шопинг на половин цена заради кризата, пише още на страницата. Магазините в Хасково масово сваляли цените заради намалелия оборот.

Три и половина години затвор за банков измамник, пише в акцента на 3 страница. Рецидивистът Николай Нейков бил осъден от димитровградския районен съд. Той причаквал хората пред банки и им пробутвал евро менте.

 

Девойка с фобия се гръмна в клозет, пише в заглавието над главата в „Новинар юг“. Девойката всъщност е майка. Сениха Шукри от Гарваново дори кърмела с газовия пистолет в ръка, защото се страхувала да не я отвлекат. Младата жена е оперирана, няма опасност за живота й.

1 милион лева кредит тегли Димитровград, пише в другия акцент на първа страница в броя. С парите общината щяла да преасфалтира градски улици и междуселски пътища.

С 38 лешояда се увеличи маджаровската колекция, пише в акцента на втора страница. Данните са от сдружението за защита на птиците.

Григор за втора година тенисист №1 на България, пише на спортната страница. При жените наградата отива при Цвета Пиронкова.

Лошо. Мразят ни, защото сме богати. Това казва в интервю за вестника активистът на доганистите в Хасково Юджел Атилла. Той бил засегнат, че около 10 ноември не се появили публикации в медиите за ролята на доганистите в тогавашните събития.

Само че хората не ги мразят, защото са богати, а защото са мафиоти. Юджел Атилла например бе назначен за замминистър на транспорта на единственото основание, че два три пъти е летял със самолет (Обяснението е на самия Атилла, когато поемаше поста – б. а.).

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини