От х:

Днес в x:

Хайка за дрога в областта, осем зад решетките

Осем души бяха задържани за притежание на наркотични вещества през изминалото денонощие в региона. 25-годишен харманлиец е арестуван снощи около 20 часа при проверка. Той шофирал лекия си автомобил “Опел Калибра”. Зад седалката на шофьора и под стелките са открити грам амфетамин и 2 грама марихуана. В колата са пътували още три лица на възраст 25г, 27г и 35г, които заедно с водача са задържани до 24 часа.

Още 1 грам марихуана е задържана от димитровградските полицаи. Дрогата е открита снощи около 21,30 часа, когато униформените извършват проверка на булевард “Раковски” на двама младежи на 20 години от града.

18-годишен хасковлия също е задържан с полицейска мярка в Димитровград. Малко след 21,30 часа тийнейджърът е спрян за проверка до паркинг край магазин Била. При обиск в момчето е открита и иззета 1,2 грама марихуана. На същото място и по същото време е обискиран и 23-годишен димитровградчанин. В него криминалистите откриват 3,6 грама от същото вещество, потвърдено от полеви наркотест.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини