От х:

Днес в x:

Паисиевци с отлично представяне на конкурс за есе на английски

Отлична езикова подготовка и  впечатляваща култура за писане на есепоказаха учениците  от СУ "Отец Паисий" – Кърджали в Националния конкурс за есе на английски език, организиран от ЕГ „Васил Карагьозов“- Ямбол. Мария Павлова и Енис Али от 12. а клас, Радостин Бориславов и Жора Табаков от 12. б клас и ЙектаАптурахман от 11. б клас дадоха воля на въображението си и твориха по темата: "Thefreedownloadoffilmsandmusicshouldbeconsidered a crime". 

В състезанието участваха ученици от цяла България.То е посветено на патронния празник на ямболската гимназия и 133-годишнината от рождението на Васил Карагьозов - поет и преводач.Есетата бяха разгледани и класирани от квалифицирани преводачи и опитни учители по английски език, а оценяването бе по различни критерии, включително организация на текста, точност и богатство на езика. 

  Ментори на бъдещите абитуриентиса учителитепо английски език Цветелина Вълчева и София Калинова. Те са изключително горди с поредния успех на възпитаниците си, поздравяват ги и им пожелаватоще много успехи и вдъхновение, за да продължат да бъдат все така креативни и да показват своя талант.

Това съобщиха от ръководството на училището.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини