От х:

Днес в x:

99.99 % за Атаман като областен лидер на ДПС

Активът на пица

В добре познато от близкото минало пълно единодушие, Мехмед Атаман бе преизбран за областен лидер на ДПС. Като единствен кандидат за шефския пост, Атаман, акумулира единодушното одобрение на делегатите. Двамата депутати на Движението от региона Гюнер Сербест и Юнал Лютфи, сплотяваха единодушието на партията, разтърсено наскоро от ежби по общинските отчетно изборни конференции. Рамадан Атгалай и Юджел Атила бяха другите знакови фигури появили се на конференцията в хасковския бизнесцентър.

Наскоро уж отлюспения от ДПС кмет на Минерални Бани Орхан Шабан бе в залата и дори получи похвали като един от успешните кметове на ДПС. В залата бе и неговия предшественик Яшар Али Ахмед и част от опозиционната им група в Баните. Двете фракции явно се бяха помирили.

Очаквано, при липса на вътрешни спорове непримиримоста бе насочена навън. Зам председателя на ДПС Юнал Лютфи се скара на премиера Бойко Борисов за „нападките” му към президента. Това било лошо. А това че били уволнени и 28-те началници на областните земеделски служби, било още по лошо-с политически мотив. Защото не можело всички 28 едновременно да бъдат некадърни, поясни господин Лютфи.

Имало опити ДПС да бъде изтикана в ъгъла на политиката. Това обаче нямало да се случи, зарекоха се емблемите на движението в региона. Тукашния стар-нов лидер Атаман се похвали че постигнатите 22 898 гласа на последните избори били абсолютен рекорд. Движението работило много добре.

Целта на конференцията бе да избере делегати за националната конференция на ДПС. Тя ще се състои до края на годината. След успешното отмятане на задачата, лидерите на движението седнаха на заслужена почерпка в хасковска пицария.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини