От х:

Днес в x:

Биячи строшиха черепа на длъжник. Грип затваря училищата от понеделник. Преглед на регионалния печат

„Грип затваря училищата от понеделник” съобщава в заглавие над главата вестник „Хасковска Марица”. В Хасково и региона нямало толкова болни, че да затворят учебните заведения, но мярката ще е наложена от министерството. Целта е да се тушира нарастващата паника сред населението. Епидемия вече има в 12 региона от страната.

„Ексобщински шеф иска митницата” Екс шефът е Христо Русев-бивш председател на свиленградския общински съвет. Той щял да се бори за директорското място на регионалната митническа дирекция в Пловдив. Има още доста редове по темата, която сигурно живо ви интересува.

„За задушница: полиция пъди просяци от гробищата” Въпроса е че полицаите щели да охраняват гробищните паркове по време на християнския празник Архангелова задушница, който почва утре. Парковете разбира се са място където стават терористични атентати.

„Георги Иванов в съда за БИЛЛА” Заради действията си градоначалникът е нанесъл щети на общината за 112 хиляди лева. Ако ви се струва че кмета вече е бил в съда за същото, да знаете че не е така. Тогава го обвиняваха за същото, но сега са му повдигнали обвинителен акт. Има разлика.

„Блок без асансьори-крадът им тока” Челно заглавие на вестник „Новинар Юг” Токът на стълбището на блок в Орфей бил отрязан щото не бил плащан. На хората от блока им се струвало, че някой им краде тока и отказват да го плащат. Сега стоели без асансьори. Единия от двата елеватора бил преграден и заключен с врата. Стълбищата пък били отрязани с решетки. Това въобще е пълна монография на житието и битието на блок 11-ти в Орфей. Явно вдъхновяващ автора блок. Може утре да има продължение за наводнените му мазета.

„Биячи строшиха черепа на длъжник” Димо Нейков взел пари, не ги върнал и го пребили зверски. Подозира че тия които го били са изпратени от кредиторът му Рамадан Юсеин. Той е арестуван и разпитан от полицията. Състоянието на Димо е тежко.

„60 лв на квадрат и „Ситигаз копаят” В Димитровград били купили тръбите за газификацията на града. Фирмата изпълнител „Ситигаз” ще ползва безвъзмездно публична общинска собственост. Трябва само да остави 60 лв депозит на квадрат. След края на работата по полагане на тръбите, 30 лв се връщат на фирмата а останалите 30-евентуално за ремонтни работи по пътища, зелени площи и тротоари, увредени от багерите. Предстои полагането на 28 км тръби

„Откриха бялата лястовица в Ивайловград” Това е дневен център за деца с увреждания. Лентата която преряза лично областния, ще даде път на 22 деца с ментални увреждания.

Здравко Серафимов стана 4-ти на световното първенство по силов трибой в Индия. Новина от спортните страници и в двата ежедневника.

Това бе по-важното от днешните вестници

Георги Христов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини