От х:

Днес в x:

Прекратиха мач от Областната група заради спречкване в Хасково

    „Хасково 1922“ посрещна „Хеброс“ Харманли в мач от Областната футболна група.

    Двубоят на стадион „Младост“ започна по-добре за гостите, които поведоха в резултата. След малко повече от 20 минути игра хасковлии стигнаха до гол и успяха да изравнят, но страничният съдия свири засада. След консултации с главния съдия Георги Димитров решението бе променено и голът бе признат. Това вбеси отбора на „Хеброс“. Футболистите потърсиха сметка на главния съдия и помощника му. Част от играчите на Харманли започнаха да блъскат главния рефер. Последваха картони, след което мачът бе прекратен. Гостите решиха да напуснат терена, което доведе до служебна победа за домакините. 

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ба
      бат Танас
      25 -3
      17:29, 29 окт 2022
      Тупалки и лабуть са най-интересното на един мач. Съдиите са боксовата круша в този мач.
    • 2
      Ст
      Стамат
      12 -4
      22:46, 29 окт 2022
      Абе, тия от 1922, какво ги подпират толкова. Нивото си им е за средата. И в мача с истинския Хасково, пак така. Правят се на отбора на града, че гледам и Ултра Хасково се опитват да лансират това. Мале, мале.....
    • 3
      Ха
      Хасково
      17 0
      09:13, 30 окт 2022
      Тея измишльотини "Хасково 1922",защо играят с екип на "Хасково 1957" отпреди 3 години,с лого на тогавашният отбор,и с реклама на "Механа Шлагера",нали Дечо е в УС на "Саяна" или има пари за два отбора?!?
      Все повече траги-комично положението с футбола в градът ни,кмета да се вземе в ръце,да направи само един отбор,да дава пари и стадиона само на него,да подпише договор със стабилен спонсор(Efbet,Betano,Winbet)и да си се върнем професионално поне във Втора Лига,там където винаги е било мястото на отбора,с почти 50 сезона!!!
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини