От х:

Днес в x:

Екшън в кв.“Орфей“: Крадец, заловен от собственик на апартамент, бяга през терасата

Собственик на апартамент в кв. „Орфей“ залови крадец в жилището си, но след това се разигра истински екшън.

На 20-ти октомври 46-годишен мъж звъннал в полицейското управление и обяснил, че е заварил в дома си мъж, когото познава бегло да тараши.

Собственикът на апартамента уведомил полицаите, че вече е взел мерки за това злосторникът да не може да напусне местопроизшествието, като е заключил входната врата на жилището.

Оказал се в патова ситуация, натрапникът скочил от терасата на втория етаж, но тръгналите по следите му полицаи са го заловили в крайна сметка.

В него са открити задигнати вещи – мобилен телефон, машинка за подстригване и електрически котлон.

В хода на работата с него се изяснило, че е извършител и на друга кражба същия ден. От улица „Одрин“ той задигнал 10 заека, отглеждани в имота. За тази ситуация направил самопризнания.

Още двама непълнолетни, заподозрени в кражба са доведени в управлението в Хасково на 20-и. Два дни преди това те счупили стъкло на помещение на склад и отмъкнали 3 акумулатора, ъглошлайф и гидория. Част от откраднатото върнали с протокол. Малолетна и непълнолетна девойки са хванати вчера в магазин с незаплатена стока. Довеждането им в управлението станало след сигнал от служителка на магазина. Полицаите установили, че момичетата на 13г. и 16г. си „напазарували“ слушалки, тример,бельо и други вещи, които не заплатили на касата.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Хи
    Химена
    6 -6
    19:57, 24 окт 2022
    Бруталнооо, много европейско ! Абе ние сме много напреднали европейци. Първо отишъл човека на работа , после откраднал сур билюк зайци , после машинка да ги обръсне и котлонче да им даде нужната на всеки заек топлина . Те изродите комунисти на 30 % го прибраха в панделата , сега нито заек , нито бръснар.
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини