От х:

Днес в x:

Задържаха кърджалийци за продажба на дрога

Двама са били задържани в РУ-Кърджали за разпространение и държане на наркотично вещество.  Около 15,30 часа вчера в Кърджали полицейски служители установили 24-годишен, който продал  на свой връстник около 20 грама суха листна маса, която при извършен тест реагирала на марихуана, и бяло прахообразно вещество, което при тестване се оказало, че е кокаин. Наркотичните вещества са иззети и са на съхранение в РУ-Кърджали. Образувано е досъдебно производство по чл.345а, ал.1 от Наказателния кодекс за придобиване и държане на наркотици с цел разпространение.

За хулигански действия 46-годишен е бил задържан в РУ-Кърджали вчера. Между него и 42-годишен възникнал конфликт пред офис в областния град около 16 часа, при който по-възрастният нанесъл удари с юмруци и стол. Съставен е акт по Указа за борба с дребното хулиганство за налагане на административно наказание.

Проверка в РУ-Момчилград е започната за неиздължени издръжки. 34-годишен мъж не изплатил на двете си деца определени по съдебен ред месечни вноски, като дължимата към момента сума е в размер на 1400 лв. Група „Охранителна полиция“ в управлението продължава работата по случая.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини