От х:

Днес в x:

43-годишен от Свиленград обрал 2 къщи в Тънково

43-годишен свиленградчанин е задържан с полицейска мярка във връзка с извършването на кражби, съобщиха от областната дирекция на МВР. Мъжът е заподозрян, че вчера е проникнал в два частни дома в стамболовското село Тънково. В първата къща е влезнал, след като счупил стъкло на прозорец, откъдето е откраднал меден бакър и четири топа елпроводник с дължина 40 метра. Във втората къща начинът на проникване е през отключена врата, откъдето обект на кражба също е меден съд. Срещу свиленградчанина е образувано досъдебно производство.

Със същата мярка в хасковския арест е и 25-годишен мъж от града. Обвиненията срещу него са, че на 27 срещу 28 този месец е проникнал през отключен капак на лек автомобил “Шкода Фелиция”, паркиран на улица “Цар Иван Асен”, откъдето е извършил кражба на дрехи.

По същото време в хасковското село Маслиново 40-годишна собственичка на къща е сигнализирала, че домът й е обран. Пред полицейските служители тя заявила, че липсват 3300 лева, 5 златни пръстена, 5 златни лири, чифт обеци и гривна от същия метал.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини