От х:

Днес в x:

14-годишен без книжка кара нерегистриран мотор, задържаха трима дрогирани и пиян водач

Петима нарушители на пътя са хванати през последните три дни в Хасковска област, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Водач без шофьорска книжка е заловен на 26-ти в Любимец. В хода на операция, полицаи от участъка в града са проверили мотопед, шофиран от 14-годишен. При справка се установило, освен че момчето е неправоспособно и че возилото не е регистрирано по надлежния ред.

Същия ден в Районното управление в Хасково са стартирали 3 бързи производства срещу водачи, шофиращи с дрога. С мярка на задържане до 24 часа са били трима на възраст 32 г., 25 г. и 26 г. Тест с техническо средство е установило, че единият е шофирал колата си с амфетамин и метаамфетамин, другият с кокаин, а третият с амфетамин, метамфетамин и кокаин. И тримата са отказали кръвни проби.

Последният задържан водач през почивните дни също е в областния град. Униформените полицаи са го проверили с леката му кола Фолксваген на булевард „Съединение“ вчера. Дрегерът му отчел наличие на 1,24 промила алкохол в издишания въздух.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини