От х:

Днес в x:

Сричкуващ китаец взе BG книжка. Скъпи бутици спасяват дрипшопа. Преглед на печата

Сричкуващ китаец взе шофьорска книжка, пише във водещ материал на първа страница днес “Новинар юг”. Полицията проверява как така Ни Ксиаопу е решил без грешка листовките, след като едва говори български.

Продават Монопола за 300 000 евро, информира още от първа страница вестникът. Монопола е административната сграда на “Харманли БТ”. Сгради, хотели, складове и производствени цехове за общо над 2 млн. евро са обявени за продажба в региона.

Данъчните проверяват Масларова, четем на 2 страница. Проверката е наредена от парламентарната комисия за борба с корупцията.

Убиец клал любовница преди бившата си жена, пише в акцента на 3 страница. Ангел Митев, който вчера застана пред съда, е ръгал с нож любовница през 1999 г. Тази година той уби бившата си съпруга Румяна с 33 удара с нож.

Уволняват митничари за преписване, пише още на страницата. Двама от Капитан Андреево си отиват, защото са хванати да преписват на теста за компетентност. Те са Георги Цингов и Златко Здравков.

Хасковски скинхедс скачат срещу Батков, отбелязва изданието вчерашната агитация срещу мустакатия адвокат Тодор Батков. Призивите на бял чаршаф бяха опънати на моста на Кърджалийска.

Местят край магистралата храм на 17 века. Това казва в интервю пред вестника археологът Иво Лозанов, който участва в разкопките край с. Крепост.

Криза: “Тангра” тръгва за световното само с 3-ма танцьори, пише на 12 страница. Миналата година балетът замина с 45 участници.

Юристи на протест срещу скандален следовател, пише в заглавието над главата в “Хасковска Марица”. Димитровградски съдии готвят протестна декларация срещу номинацията на следователя Коста Костов за шеф на районния съд в града.

Скъпи бутици спасяват дрипшопа, пише в другия акцент на първа страница. Кризата опразни бутиците. Само в Универмага в центъра на Хасково са затворени няколко магазинчета. От ситуацията печелят дрипшоповете – за дрехи втора употреба.

Вълци нападнаха Хлябово, четем още на страницата. Два хищника са отстреляни от местните ловци, снимката им също е публикувана.

Бой в ДПС, четем още в броя. Мелето било в село Краманци при избор на шеф на младежката организация. Лобитата на Искендер и Атаман се сбили. Победители били аверите на Искендер – и при изборите, и в мелето.

Градина става цех, “Бадема” на бунт, четем на 4 страница. Става дума за сградата в квартала, започната като забавачка. По-късно била продадена на шивашка фирма, а родителите водят децата в други градски детски градини.

Да летиш с “Чопър”-а със 150 км. в час – това е свободата. Заглавието е на интервю с актьора Асен Блатечки.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини