От х:

Днес в x:

16-годишният варненски ученик Георги Чакъров е починал от черепно мозъчна травма

Изяснената причина за настъпване на смъртта на Георги Чакъров, черепно мозъчна травма, е в пряка връзка с обвинението, което ще бъде повдигнато, след събиране на всички необходими доказателства. 

Това съобщи за БГНЕС говорителят на Варненската окръжна прокуратура Радослав Лазаров. Той добави, че съдебно-медицинската експертиза е само едно от тях. Останалите са в процес на събиране. След прецизирането им и привличането на Тодор към наказателна отговорност, ще оповестим възможните обстоятелства, свързани с разследването. Всяко досъдебно производство представлява следствена тайна, за разлика от публичния съдебен процес, а инициативата за огласяване на данни от него е единствено на наблюдаващия прокурор, каза още Лазаров.
БГНЕС припомня, че на 5 октомври около 13:30 часа Георги Чакъров се сбива със свой съученик в района на Професионалната техническа гимназия във Варна. След сблъсъкът с година по-малкото момче Георги изпада в клинична смърт и е бил откаран в шокова зала на МБАЛ "Св. Анна”. По думите на майката на починалото момче, той е бил епилептик, но редовно си е пиел лекарствата.

Източник: news.sutrin.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини