От х:

Днес в x:

Масларова на прокурор. Ток удари бизнеса на главната в Хасково. Преглед на печата

Влюбена младоженка крие мъжа си в багажник, информира в голямото заглавие над главата “Хасковска Марица” днес. Туркинята пробвала да прекара съпруга си до Франция, но била спипана още на Капитан Андреево. Любов без граници, както се казва. Ако се замисли човек, има над какво да се замисли.

Повече боклук в Харманли, по-ниски такси, четем в другия акцент на първа страница в броя. Откритието е на зам.-министъра на екологията Евдокия Манева.

Тотю Младенов дава Масларова на прокурор, четем във водещото заглавие на втора страница. Освен бившата министърка е загазил и ексшефът на “Красива България” Станимир Колев. 7.4 млн. лв. се губели по трасето на социалните.

Ток удари бизнеса на Главната, четем на 3 страница. Профилактиката на Енергото удари кафенета, заведения и дюнери. Вчера по главната, утре по кварталите.

Дечо Петров поема “Хасково”, четем на спортната страница. 33-годишният футболист става наставник на футболния клуб. Първият му изпит като треньор е днес срещу “Левски” Стара Загора на Ямача.

Дали да не идем да хвърлим едно око?

Любимец без ток заради борч, открива броя си днес “Новинар юг”. Захранили администрацията с външен кабел, допълва изданието.

“Монолит” вдига такса смет на 6 общини, четем в другия акцент на първа страница. Свиленград отказва да вози при цената от 24 лв. за тон боклук, заявява кметът Георги Манолов. “Монолит” е операторът на сметището край Харманли. Ами при кризата в строителния бранш фирмата на бившия депутат Иван Стаматов все трябва някак да оцелява

Крепост покръстено още през IV в., анонсира от първа страница изданието. Повод за това заглавие са археологическите находки край селото.

Хасково с рали като Монте Карло, четем на втора страница. През ноември в областния град ще се проведе градско рали с дължина 3 км. Подготвят улиците. Колите щели да фучат със 140 км. в час.

Танер бяга от Ямача, връщат го спешно, пише вестникът на спортната страница. Танер Махмуд е вратарят на отбора.

Тия футболисти взеха да се разбягват като отвързани магарета, интересна работа.

Ще се оженим. Важно е да се обичаме с Павлина, казва в интервю за вестника Николай Манолов, който заедно с партньорката си участва в шоуто “Дансинг старс-2”.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини