От х:

Днес в x:

Добри практики обмениха местните комисии за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни от Ардино и Смолян

Добри практики и идеи обмениха Местните комисии за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни от Ардино и Смолян. Това съобщи секретарят на МКБППМН-Ардино Мехрибан Ардалиева. Тя отбеляза, че срещата се е осъществила по тяхна инициатива. 

„Секретарят на МКБППМН-Смолян Сийка Алексиева ни запозна  с дейността на младите изследователи за младежко развитие. В срещата участие взе и зам.-кметът на община Смолян Марин Захариев, който е и председател на МКБППМН-Смолян. Той ни запозна с добрите практики на превенция, които дават позитивни резултати сред подрастващите“, заяви Мехрибан Ардалиева. Тя допълни още, че учениците от Ардино савзели участие в урок-тренинг с ученици от местната Езикова гимназия.

Разгледали са експозицията в Регионален исторически музей „Стою Шишков“. Участвали са и в Игрите на родолюбието, за което са получили и грамоти.

От свое име и от името на младежите Мехрибан Ардалиева изказва благодарност към домакините за топлото посрещане и гостоприемството.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини