От х:

Днес в x:

Зеленски: Установена е личността на руския десантчик, изнасилил бебе

Президентът на Украйна Владимир Зеленски обяви, че е идентифициран руският военен, който е изнасилил бебе.

В обръщението си към литовския парламент Зеленски говори за зверствата на окупаторите и за ужасния инцидент, който стана известен наскоро. Псковски десантчик се е гаврил с бебе, самоличността му вече е установена.

"Записани са стотици случаи на изнасилване, включително непълнолетни момичета и много малки деца. И дори бебе. Просто е страшно да се говори за това сега, но това е вярно, това се е случило. Установена е дори личността на този човек, този руски воин Бичков от Пскова. Десанчик или командос, той е изпратил това видео на другарите си, видео какво прави с бебе, как се гаври с бебе. Ето такъв руски военен, "защитник на децата", ето такава е специалната операция, която беше планирана в Москва, ето такава е историята за борбата за "руския свят". С това сега ще бъдат свързвани руската армия, руските десантчици от Псков", каза Зеленски.

Той каза, че руските пропагандисти вече могат да започнат да оправдават постъпката на парашутиста и да казват, че "това не се е случило", пропагандистите дори могат да кажат, че е "защита".

"Сигурен съм, че "защитата на рускоговорящите" и това престъпление, както всяко подобно престъпление, ще остане на отговорност на пропагандистите, включително на тези, които възпитават такива десантчици от Псков, включително на тези в Европа, които все още не са изключили руската пропаганда по телевизионните мрежи“, каза Зеленски.

Той попита и как реагират на деянието на деснатчика министърът на отбраната на Руската федерация и другите автори на идеята за започване на пълномащабна война.

"Може би министърът на отбраната ще покани такива псковски десантчици да защитят децата му? В своя дом, собствените си деца и внуци. Той не иска това? Сигурен съм, че ще се страхува", добави президентът.

Според медийни публикации Алексей Бичков е задържан в Русия за запис на видео, в което той извършва сексуално насилие над бебе. В мрежата са открити още няколко видеоклипа с Бичков, в които той извършва насилие над деца. Пред камера той показва и гениталиите си. Той служи във военно поделение No 64044 в покрайнините на Псков. Отново според съобщения в медиите всички военни формирования на Псковска област сега воюват в Украйна. Бичков е роден през 1997 г., регистриран е в Ставрополския край и живее в Краснодарския край на Руската федерация.

Медиите пишат, че окупаторът-педофил записал "свирепото видео", както го нарича самият той, "за да продава в даркнета". Той е заловен, след като изпратил видеото с детето на свои приятели. Няма информация точно кога и къде е записано шокиращото видео. 

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Пу
    Пушилин
    6 -9
    18:08, 12 апр 2022
    Това са солдатите на Путин. На 9 май този освободител ще бъде награден с орден лично от президента на Русия
    • Из
      измет лъжлива фашистка
      0 -2
      23:53, 13 апр 2022
      Байдън насилил бебе с чокър, че той няма инструмент вече
  • 2
    Ме
    Мешков
    1 -4
    01:16, 13 апр 2022
    На две бутилка водка и му се привидяла жена на този десанчик чикиджия. От парашутните скокове мозъка му е станал на квас и кефир и смотрит как абизяна.
  • 3
    То
    Тошко Козарев
    2 -1
    07:58, 13 апр 2022
    Палячо.
Последни новини