От х:

Днес в x:

Отличиха кметове от община Ардино за дългогодишната им работа в местната власт

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан връчи, от името на Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ), почетна грамота на седем действащи кметове на населени места, избирани от своите съграждани над 4 мандата. Поводът е 25-годишнината от учредяването на НСОРБ. Това се случи на редовната месечна работна среща на инж. Изет Шабан с кметовете и кметските наместници на населени места.

Почетни грамоти за дългогодишната им работа в местната власт получиха Зехни Емин – кмет на Бял извор, Мюзейен Сюлейман – кмет на Ябълковец, Юзджан Махмуд – кмет на Богатино, Турсун Хусни – кмет на Гърбище, Мюрен Сали – кмет на Башево, Фердун Али – кмет на Чубрика и Фехим Халилов - кмет на Ленище.

Кметът на общината инж. Изет Шабан изрази надежда през следващия мандат кметовете, които ще получат отличия от НСОРБ, да са повече. Той пожела на всички ползотворна и успешна работа.

Друга тема, която бе обсъждана на кметската среща, бе новоприетият Бюджет на общината за тази година. Кметът инж. Изет Шабан заяви, че за поредна година община Ардино ще реализира инвестиционна програма във всички населени места.„Живеем в динамично време. Инфлацията расте с всеки изминат ден. Въпреки това се надявам да реализираме нашата програма и да бъдем максимално полезни на хората и населените места“, заяви инж. Изет Шабан.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини