От х:

Днес в x:

Хасковлийка: Зъболекар ме преби в кабинета си

Лиляна Д`Амико показва рентгенова снимка на детето, на която се вижда как са овързани зъбите му

Лиляна Георгиева Д`Амико днес си извади медицинско свидетелство и дава под съд хасковския зъболекар д-р Николай Колев. По думите й докторът се нахвърлил и я пребил в кабинета си тази сутрин, когато отишла да поиска касова бележка за лечението на дъщеря си.

Малката Марджори паднала и си счупила предните зъби на 22 септември. Жената завела детето при д-р Колев, който завързал долните и горните й зъби с телчета, така че да не може изобщо да си отваря устата. Обяснил, че вероятно има счупване на челюстта и затова трябва се обездвижи най-малко за 20 дни. Майката поискала да се увери в счупването и помолила да направят рентгенова снимка. Докторът отказал с думите, че в Хасково това няма къде да стане.

След няколко дни, когато детето се оплакало от силни болки, Лиляна го завела в столична клиника. Там направили рентгенова снимка на детето, махнали теловете от челюстите и обяснили, че няма никакво счупване, а това, което е направил д-р Колев е било напълно излишно. Взели й 50 лв.

Вбесената майка вчера отишла в кабинета му да поиска касова бележка за 100-те лева, които е дала за безсмисленото лечение, за да може да го даде под съд. Д-р Колев отказал. Последвала шумна кавга и заплахи от двете страни, след което изнервеният доктор й налетял, хванал я за ръката и я съборил на земята. От удара жената е с разцепена вежда. Тя позвънила в полицията и Бърза помощ, където обработили раната й. Оттам отишла в съдебна медицина да си извади медицинско.

Бях готова да се откажа от съдебния иск, ако ми върне парите и се извини на детето, задето го изтормози, каза Лиляна Д`Амико. Но той се държа грубо, а после ме и преби. Жената е твърдо решена да потърси правата си в съда, защото смята че подобни хора не трябва изобщо да се занимават с лечение.

Според д-р Николай Колев пък Лиляна е влязла в кабинета му окървавена. Паднала ли отвън пред кабинета, не знам. Тя ме изнудваше, искаше ми пари, твърди зъболекарят.

Всичко това е инсценировка, за да ме злепоставят, кълне се докторът.

Тодор Кръшков

 

Жената бе откарана в Бърза помощ след инцидента
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини