От х:

Днес в x:

Безплатни прегръдки раздават утре в Хасково

С хепънинг утре ще открият новата учебна година от Младежкия център в Хасково. Това съобщи директорът на общинското предприятие Деян Янев в навечерието на неговия 10 годишен юбилей. Представлението ще премине под мотото "Да се забавляваме заедно". Към купона ще упътват специално изработени табели, които ще бъдат окачени по централните улици на града. От 16.00 часа чаршията ще обикалят клоуни, а минувачите ще се снимат с тях. Безплатни прегръдки ще раздават доброволците на центъра половин час по-късно на пл."Свобода". Участниците в най-смешните фотоси ще бъдат наградени на парти на 9 октомври.

 Театралната трупа към центъра ще представи скечове пред галерия "Форум" в 17.00 часа. След младите таланти публиката ще забавляват певците от "Орфейче". Гвоздеят на програма са конкурсите, които ще се проведат на пл. "Свобода" от 18.00 часа. Всички желаещите ще могат да танцуват с възпитаниците на формациите "Гранд" ,"Тангра" и "Южняче". Хор "Орфей" пък ще изпълни песента за Хасково. Престрашилите се да танцуват и пеят заедно с тях ще получат награди от Младежкия център.

От общинското предприятие съобщиха още, че през новата учебна година откриват студио за куклен театър, клуб на знаещите и клуб по шах.

 Христина Котларска

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини