От х:

Днес в x:

“Саяна Хасково” победи “Гигант” с гол на Вълчан Чанев

    ФК “Саяна Хасково” победи “Гигант” (Съединение) с 1:0 в мач от 20-ия кръг от първенството на Трета Югоизточна група. Двубоят се игра на стадион “Хасково” днес при лоши климатични условия заради ниската температура и дъжда, който не спря през целия двубой.

    Домакините започнаха по-добре мача и наложиха натиск още в самото начало. Така резултатът не закъсня и в 6-ата минута Вълчан Чанев даде аванс за червено-белите. След гола, домакините продължиха да са по-добрият отбор на терена, но до почивката не бяха отбелязани повече голове. След подновяване на играта гостите се опитаха да изравнят, но футболистите на Живко Желев не позволиха това да се случи.

    Хасковлии имаха шансове за попадения и през второто полувреме, но пропуски направиха Димитър Алексиев, Ангел Здравчев и Спас Милушев. Повече голове обаче не бяха отбелязани.

    С днешната победа “Саяна Хасково” остава на второ място във временното класиране с 49 точки. Така хасковлии са на точка след водача “Левски” (Крумовград). 

    В следващия двубой червено-белите ще гостуват на “Ямбол”. Мачът е на 13 март от 15 часа. 

    В друг двубой от футболното първенство вчера ФК “Димитровград” загуби от “Левски” (Карлово) с 3:0. 

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (13)

    • 1
      Зл
      Златната топка
      10 -2
      17:51, 6 мар 2022
      Браво.Чанев.мачкай
    • 2
      19
      1922
      8 -8
      18:43, 6 мар 2022
      Победа и за ИСТИНСКОТО ''ХАСКОВО'' - 4:0 на стадион Младост. Сирената доста мъки са брали, явно чакат да се съберем в една група - но дотогава сигурно пак ще играят в Горски извор
      • Ха
        Хасковлия
        10 -5
        18:53, 6 мар 2022
        Миналата седмица ви биха втория им отбор на Саяна,в който играят главно деца така,че трябва да ви е срам да се обаждате бяхте неми тогава на статията а сега Саяна бият ''само,, 1:0 и мишките почват да църкат
      • Ха
        Хасково 1922(Стамболово)
        7 -7
        19:12, 6 мар 2022
        Какво истинско Хасково сте вие(до преди 2 седмици домакинствахте на село в Стамболово),с деца по на 15 години,и няколко тлъсти 40 годишни попълнения,с кореми и паласки по средата на сезона,дошли от фалиралият вече ФК Свинско,извинявайте ФК Селско,или Старско,или там както се наричаше:))))))
      • 23
        23456
        6 -7
        21:12, 6 мар 2022
        Старско фалирал???? Е,не....честно,доста ви е ограничено мисленето. Просто ръководството проявиха здрав разум и след ОБЕДИНЕНИЕТО на двата клуба решиха да се състезават под името ФК Хасково,както приляга на един клуб от ХАСКОВО,за разлика от други,които решиха да се представят като хасковски клуб и запазиха фирменото си име,за да прикрият произхода си от Горски Извор. А колкото до фалирането...айде помисли си пак добре кой е по- вероятно да фалира 😉
      • Ка
        Каунь
        5 0
        22:06, 6 мар 2022
        Значи Мони мес спонсор на числото. Всяка фирма в Хасково с отбор, ама тези прикрити под името Хасково1922. След магарето, няма Хасково, колкото и да се правите.
    • 3
      Ст
      Станчо Тъпчев
      5 -5
      19:47, 6 мар 2022
      със сигурност сме по-истински от вас! Винаги ще си останете Отбора на мандрата от Горски извор. С общински пари вързвате бюджета, а останалите пари ги давате като заплати. Няма по-аматьорски отбор, който за да не загуби разноса играе в неделя... Затова измисления Крумовград ще влезе, а вие ще потрошите общинската пара, която можеше да отиде за нещо по-смислено!
      • Ки
        Кирчо Живков
        2 -1
        18:26, 7 мар 2022
        Тъп ли си Тъпчев. Трета лига е аматьорска, много ясно, че хората работят. Вие пък големи професионалити..... играят им деца и пенсии без пари
    • 4
      Ка
      Кашкавал Саяна
      5 -3
      22:41, 6 мар 2022
      Всички които играят са продукт на треньори в Хасково. Желев, Илиян, емо и кумата нямат общо. Саяна е името на отбора, а не Хасково и е от Извор. Стига с глупостите и тъпите коментари. Приемете го. Това са факти
      • Ха
        Хасковлия
        6 -1
        09:05, 7 мар 2022
        Какви продукти бе хора 10 години отборите на Хасково са в селската и се харчат общински пари и всичко е трагедия!Сега като изхвърчаха всички ,,легенди'' играят месни момчета отбора играе добре и побеждава,така че стоите си по дупките и по зле ще става за вас не се заблуждавайте,че пак ще дойде вашето време!
      • Из
        Извор АМ
        1 -2
        18:58, 7 мар 2022
        МесТни момчета от Пловдив... тези юноши в саяна горски извор са търкали пейките доста време
    • 5
      Ка
      Канев
      5 -1
      10:24, 7 мар 2022
      Няколко човека се мислят за „легенди” и футболът в Хасково трябва да се върти около тях. Затова е голямата злоба.
      • Ол
        Олеле
        1 0
        10:25, 8 мар 2022
        Кои са те?
    Последни новини