От х:

Днес в x:

Хасковлии в Dancing Stars 2 по лична покана на Слави

Павлина Вълчева и Николай Манолов

Танцьорите Павлина Вълчева и Николай Манолов ще участват в танцовото супер шоу "Dancing Stars 2", което стартира тази неделя по БТВ. В него родни звезди от шоу бизнеса и спорта ще танцуват с професионални танцьори. Павлина и Николай, които са треньори в хасковсикя клуб по спортни танци „Гранд,” ще обучават звездите в тънкостите на латиноамериканските танци. Те били привлечени по лична покана от Слави Трифонов, който е продуцент на шоуто . Преди месец екипът му се свързал с двойката и им предложил 3 месечен ангажимент при отличен хонорар. Хасковлиите преминали и през финален кастинг с над 50 професионални танцови двойки, при това не само от България. Павлина и Николай били окончателно одобрени преди 10 дни и оттогава са неотлъчно в София.

Те ще останат там до края на шоуто и по съображения за сигурност. Според клаузите на договора, по време на снимките не трябва да има никакво изтичане на информация към медиите. На участниците са забранени интервюта, публични изяви и всякакви претенции към имиджа им на екрана. 5 дни преди началото на шоуто все още не се знае дори кои звезди ще участват. Известно е само, че има 12 двойки които поетапно ще отпадат от играта на съревнователен принцип. Dancing stars 2 ще се излъчва всеки делничен ден от 20 часа.

Поканата към Павлина и Николай била заради няколкогодишните им участия в световното танцово супер шоу "Burn on the Floor".С него двойката обиколи Австралия през 2007-ма година, и САЩ през 2008-ма. За тази година те имат нов ангажимент с американсикте продуценти. Вълчева и Манолов са едни от много малкото професионални танцови двойки в страната. Те са шампиони на България и участници в световното първенство за професионалисти в Мадрид миналата година.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини