От х:

Днес в x:

Лили Иванова пее на френски. На 14 октомври и в Хасково

Хасково ще посрещне примата на българската естрада броени дни след концертите и в НДК.

Билетите за пръвоначално обявения за 6 октомври концерт на Лили Иванова в София свършили сензационно бързо месец преди датата. Почти веднага е обявен втори концерт на следващия ден, 7 октомври, пак в зала 1 на НДК, която събира събира 3700 зрители. Най-евтините билети са 40 лв., най-скъпите в оркестрината - по 100 лв. На черно - до 150 лв.

За феновете на именитата изпълнителка– концертът в Хасково е на 14 октомври от 19 часа в спортна зала „Дружба”. Билети се продават в касата на театъра, а цените са 10 и 15 лв. Всеки билет е придружен с лика на певицата.

С Лили Иванова в шоуто участват Огнян Енев – саксофон, пиано, тромпет, Бисер Иванов - китара  и Орлин Цветанов – цигулка.

След големия успех в парижката зала “Олимпия” звездата ще зарадва своите почитатели не само с нови български песни. Кристиян Хол - един от композиторите на Джони Холидей, е написал песен специално за Лили Иванова, която тя ще представи за първи път пред българската публика в НДК. Нарича се “В името на вярата” и певицата, известна с перфекционизма си, я изпълнява на идеален френски. За целта тя е работила със специален репетитор - самата авторка Стефан Шапел.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини