От х:

Днес в x:

Хървати, гърци и българи забиват в КДК

Андон Костов

Новият концертен сезон се открива в Клуба на дейците на културата в Хасково утре вечер. Това съобщи управителят на клуба Андон Костов. Началното ще постави група "The Pomorians". Бандата е от Поморие, но често гастролира в Холандия. Рок концертът, на който момчетата ще изпеят популярни хитове и авторска музика, започва в 21.00 часа. В паузите между изпъленията посетителите ще забавлява диджей от култовия софийски клуб "Строежа".

Хърватите "Asylum Bedlam" ще гостуват на хасковския клуб в събота. Техен съпорт ще бъде пловдивската банда "Gabana".

Група "Епизод" ще представи последния си албум "Старият войн" в КДК на 24 септември. След тях на сцената ще излезнат "Fyeld".

Синът на Васко Кръпката - Боян ще престигне в Хасково със старата група на баща си "Odd crew". Музикантите ще забиват не блус, а метъл. Концертът е насрочен за 3 октомври. Същата вечер ще свирят момчетата от "Angerpoint".

На 10 октомври в КДК ще гостуват "Nemo". Групата участва в "Евровизия" през 2006 година.

Групата "Джон Стийл" ще свирят пред хасковска публика на 17 октомври. Тогава ще гастролира и пазарджишката банда "Amber".

Специални гости на вечерта ще бъдат Делян Арнаудов, Иван Станев, Веско Грозев и Андон Костов. Последни през октомври ще забиват "Daili noise club" от София, заедно с гръцките групи "Green goblens" и "Voodo Hedlers.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини