От х:

Днес в x:

Червените ескадрони тръгнаха за София, ще газят англичани

И преди и сега......

Отряд червени фенове потеглиха точно в 2 часа след обяд за да подкрепят на живо любимците си от ЦСКА в таз вечерния двубой от Лига Европа с английския Фулъм. Агитката наброяваше 50-тина човека-от 12 годишни до 60 годишни цесекари. Още поне 20-тина привърженици отпрашиха за столицата с личните си автомобили.

  

Порядъчно запасени с швепс, армейците се заканиха че ще смачкат надменните албионци на терена и извън него. След това имало голяма почерпка с по сериозни питиета и мезета. Организираната екскурзия включва отиване и връщане плюс билет за мача-всичко това на цени от 17 до 27 лева. Пътуването в събота за мача с Левски пък ще бъде абсолютно безплатно, обяви председателя на хасковския фен-клуб на ЦСКА Иван Ангелов.

Наздравица с...швепс

Червената лавина бе облагородена и от дамска компания. 19 годишната бивша ученичка от Езиковата, Грета Ангелова се върна от София където вече е студентка, за да замине с хасковската група. Девойката има две неотменими хобита-спортен бридж и мачове на любимия ЦСКА. Отбор с такива фенове е орисан да печели, завистливо отбелязаха привърженици на други отбори, наблюдаващи стройната „червена организация“ по тръгването от площадка „Спартак“.

12 годишия Денислав Тодоров
Хубавата Грета
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини