От х:

Днес в x:

На над 40 произшествия са реагирали огнеборците

На над 40 произшествия са реагирали огнеборците от региона през почивните дни. Служителите на пожарната са гасили 3 пожара с материални загуби и са отводнявали сгради и помещения в резултат на падналите значителни валежи. Основно са били засегнати мазета на къщи и постройки в общините Перник, Радомир и Земен. Няма пострадали хора и животни.


На 10 декември, около 07, 45 ч. е подаден сигнал за пожар в лек автомобил в пернишкия кв. „Изток“. Един екип на РСПБЗН локализирал пламъците. Унищожено е предно стъкло, табло и предна дясна врата. Причината е късо съединение.


23-годишен е пострадал при пожар в гараж. Инцидентът е станал на 11 декември, около обяд. Мъжът се опитал да запали котле на твърдо гориво с горима течност, при което избухнали пламъци. В резултата на това е получил изгаряния в областта на лицето и ръцете. Настанен е в столично лечебно заведение за лечение. Унищожено е домашно имущество, двигател на трактор и дизелово гориво. Два екипа на пернишката пожарна ликвидирали последствията от горенето.
Барака е изгоряла в пернишкия кв. „Бела вода“. Огънят е тръгнал малко преди полунощ на 11 декември. Причината е късо съединение. Унищожена е 50 кв. м. покривна конструкция, автомобилни гуми, газова бутилка и 4 кубика дърва за огрев. Няма пострадали хора.

Източник: Perunik.COM

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини