От х:

Днес в x:

Три тона и 400 килограма хранителни продукти за хората с увреждания в община Чепеларе

Изображение 1 от 3

    Общинската организация на хора с увреждания "Заедно можем повече" в гр.Чепеларе отбеляза световния ден на хората в неравностойно положение с благотворителна кампания. И тази година, предвид пандемичната обстановка, отново бяха раздадени хранителни продукти на всички болни членове на организацията, редовно отчетени за 2021 година.

    Тази кампания успя да се осъществи благодарение на даренията от фирми, организации и доброволци. С набраните средства са закупени 3 тона и 400 килограма хранителни продукти /олио, брашно, ориз, сол, мая, леща, бисквити, макарони, захар, салам, ябълки и портокали/.

    "Искам да благодаря на всички отзовали се и подкрепили каузата ни. Бог да Ви благослови и върне стократно жеста Ви! Изказваме специални благодарности и на кмета на Община Чепеларе Боран Хаджиев и екипа му, за това, че отдели средства и за нас. За обновения клуб, за изцяло подновената дограма и интериора в клуба. Благодарим и на нашите дългогодишни сътрудници "Амерспортс", които винаги и за всичко първи се отзовават и ни подкрепят финансово. "Орион", "ВиК"-Смолян, ЮЦДП-Смолян, Юниглас-Варна,"Арагорн"-Пловдив, Крум Кирски, Венцислав Енев,"Бозов стил"-Смолян, "Арена" - осигурили продукти за 7 човека, "Пампорово" АД-продукти за 10 човека, Съби Маданков - продукти за 10 човека, Стефан Акрабов, ГПК "Костовица",ГПК "Острица", ГПК "Карачелебийца", Златка Зашева и много други приятели и граждани! Благодарим на всички, които можаха и съдействаха за подарената, макар и за един ден радост и внимание за всички хора членове на Общинската организация на СИБ. Благодарим и на всички други, които не ни дариха. Всички бъдете здрави и никога да не Ви се налага да вкусвате от горчивия залък на проклетата жестока болка на болестта! Бъдете здрави! Специални благодарности и на Георги Учиков, на всички доброволно отзовали се да помогнат за приготвянето на продуктите, на Виктория Терзиева, Мирена Карова, Таня Чакърова, Мария Милушева, Малинка Шеринова и сем.Котирови, които лично закараха пакетите по селата, които не бяха малко. Желая Ви безкрайно здраве много късмет и благоденствие!", написа председателят Милена Меркова - Хасан в страницата на организацията.
     

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини