От х:

Днес в x:

Някои страдат не толкова от корупцията, а че не могат лично да участват

Съдът е този, който трябва да гарантира, че всички национални органи ще си вършат работата, както трябва. Това зави заместник-председателят на Народното събрание Атанас Семов в предаването "Преди всички" на БНР по повод Международната конференция на националните съдилища и съдът на европейските общности.

Според него в последните два месеца се наблюдава едно успокояване в съдебната система и подобряването на работата й., но тази тенденция трябва да продължи дългосрочно, защото ако бъде изпуснат и този политически цикъл, има голяма опасност да се засилят симптомите на разпад на държавността.

Семов допълни и че: "Ние сме народ, в чиято народо-психология, уви, оказва се доста дълбоко е залегнала една нежност към безобразията, една търпимост към корупцията. Аз бих си позволил даже да кажа, че немалка част от нас страдат не толкова от корупцията, а че не могат лично да участват."

Помолен за коментар на вчерашната среща на Бойко Борисов в Брюксел и най-вече по темата АЕЦ-Козлодуй, Атанас Семов заяви, че ако наистина получим допълнителни компенсации това оставя при определени условия възможността да искаме отварянето 3-ти и 4-ти блок. Според него 90% от заслугата за това, че може да получим допълнителни 300 млн. евро за преждевременното затваряне на ядрени мощности, ще бъде на Гражданския

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини