От х:

Днес в x:

„Саяна Хасково“ победи „Загорец“ с 2:0 на „Ямача“

    Футболистите на „Саяна Хасково“ се наложиха над „Загорец“ - Нова Загора с 2:0 в мач от 15-ия кръг от първенството на Югоизточната трета лига днес.

    Резултатът бе открит в 12-ата минута от домакините, които са водачи във временното класиране. Точен за 1:0 бе Атанас Велев, но до почивката не бяха отбелязани други попадения.

    Десетина минути след подновяване на играта червено-белите затвърдиха предимството си с гол на Вълчан Чанев. В края на двубоя гостите направиха няколко атаки, но до попадение не се стигна.

    В следващия кръг от футболното първенство хасковлии ще гостуват на „Атлетик“ в Куклен. Мачът е насрочен за 20 ноември от 14:30 часа, но може да се наложи промяна при евентуален балотаж на изборите за президент и вицепрезидент на Република България.

    В друг мач от футболната „В“ група ФК „Димитровград 1947“ победи „Родопа“ в Смолян с 1:3.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Фе
      Фен
      12 -2
      20:03, 12 ное 2021
      Браво! Най-накрая Хасково има силен истински мъжки отбор! Поздравления мамчета! Хасково е с вас.
      • Са
        Само Горски извор
        3 -3
        10:31, 13 ное 2021
        И Лом бяха силни пролетта, ама във В група лесно се купува! После вече започва тотото, а това е цялата идея! Сега каквото се харчи, после с няколко изненадващи разгромни загуби и обръщалки ще се реинвестира!
    • 2
      Ха
      Хасково
      2 -1
      17:53, 13 ное 2021
      Какво тото бе,Горски извор глупако,нашата Втора Лига я няма никъде за залози,в нито един международен сайт за залози,нито в нашите БГ сайтове за Онлайн залози!!!
      Личен си,че си прост селтак,който нито разбира,нито се интересува!
    Последни новини