От х:

Днес в x:

„Саяна Хасково“ излиза за 10 победа в първенството на Трета Югоизточна лига в събота

„Саяна Хасково“ излиза за 10 победа в първенството на Трета Югоизточна лига тази събота. Успехът ще е търсен срещу 9-ия в таблицата -„Асеновец“.

Мачът ще се играе в Асеновград от 16 ч.

Целта пред лидера във временното класиране „Саяна Хасково“ е задължително победата. В състава на Живко Желев няма контузени играчи, така че той ще разполага с пълен избор за тима на терена.

За хасковлии това ще е вторият мач през тази седмица, след като в сряда отстраниха тима на Димитровград за Купата на аматьорската футболна лига.

Източник: Haskovo.NET

Коментари в сайта (9)

  • 1
    Ха
    Хасково
    7 -4
    19:57, 22 окт 2021
    Браво на нашите момчета,за всички мачове досега,единственият отбор без загуба в групата,абсолютен фаворит сме в мача,Асеновград имаха тежко дерби в сряда срещу съседите си от Куклен,където загубиха с 2:3,имаше и червени картони,нашият отбор трябва да се възползва от умората им,и да победим!
    Дано и Куклен успеят да измъкнат точка като домакини на Крумовград.
    Само Хасково,0:2 ще е мача за нас в Асеновград!
    • Яз
      Язаки
      5 -3
      01:10, 23 окт 2021
      Хасково или Саяна? Защото те са в окръжната, а Саяна е от Горски извор
  • 2
    Жи
    Жилязко
    8 -3
    20:18, 22 окт 2021
    Как се радвате на такива смешни отбори
    • Ан
      Антиваксър
      1 -3
      20:33, 22 окт 2021
      Ей,палячо искаш ли да се седнеш на кулата Пиза.Да та Ева в ануса.
    • Жи
      Жилязко Смешков
      2 -2
      20:46, 22 окт 2021
      Тебе само като те прочете човек,с какво име си означил коментар си,му става ясно,че си голямо недоразумение на природата!
  • 3
    Ан
    Антиваксър
    1 -1
    22:56, 22 окт 2021
    Що ти ваксинира ли се?Мен от грип не ме е страх.Като цяло обичам аз да ваксинирам отзад.
  • 4
    Мн
    мнение
    1 -1
    09:47, 23 окт 2021
    Не купувам продукти от тази мандра. Всичко им е менте, а и хигиената им и много лоша. Вътре мирише на канал.
  • 5
    До
    До Язаки
    2 -4
    10:39, 23 окт 2021
    Ти със сигурност,си някое некадърно и бездарно футболистче,неодобрено от Саяна,и сега ритащо в тея недоразумения,ФК Хасково 1922 играещи в Стамболово,и ФК Старско(Хасково) пък играещи в Димитровград!!!
    Който отбор играе на стадион "Хасково",това е отборът на града,а и отбора се казва Саяна(Хасково),другите два от отбора,претендиращи за отбори от града(пък играещи на друго място,в ОБЛАСТНИТЕ групи,няма такива окръжни(образовай се малко),са чисто и просто пародии,съставени от жалки,некачествени комплексари,които се давят в коментарите тук,в собствената си злоба!
    Хасково догодина ще има отбор във Втора Лига(бившата "Б" група)благодарение на Саяна Хасково,а останалите ще сте фалирали в областните групи,жалкари...
    • 12
      1234
      0 0
      23:03, 23 окт 2021
      Личи си кой е жалкият комплексар,след като атакуваш така грозно два отбора от ХАСКОВО,а не от село. Нали се сещаш,че ако Старско бяха поискали,щяха да си играят мачовете на въпросният стадион. Тогава кой щеше да е отбора на града? А колкото до играчите,питай треньора си на отбора от Г.извор на кои двама играча от Старско беше запалил телефоните им преди началото на сезона за да играят при него. Колкото до Втора лига...надявам се скоро да гледаме там отбор от ХАСКОВО,но това едва ли ще сте вие . Първо ще трябва да питате Левски ( Крумовград) и Асен Караславов😉

Видеа по темата

Последни новини