От х:

Днес в x:

ESCOM кръщава наследничка. Честито!!!

Вера, София и Жоро

Фирма ЕSCOM кръсти потомствената ескомка, 9 месечната София в най-голямата градска църква "Света Богородица". Родителите на детето Жоро и Вeра Жекови, са дългогодишни служители в най- големия интернет доставчик на Хасково. Детето проплака днес в купела на архийерейския наместник отец Антоний докато получаваше от ръцете на църквата свещеното си име. То идва от ранно християнския канон разказващ за майката София и трите и дъщери Вяра, Надежда и Любов, които заради непоколебимата си вяра са канонизирани за светци от църквата.

Роднини и колеги присъствали на щастливото събитие вкупом обявиха малката наследничка за ескомка 2-ро поколение и и пожелаха да бъде кралица и във виртуалния и в реалния свят. Ненавършила още годинка, София зряло изтърпя любовта на десетките гости без да пролее сълза.

Естествено това се промени за мъничко, когато младата дама остана само по фиба в купела на отеца. След ритуалното обливане със светената вода, новопокръстената християнка бе облечена в разкошна рокличка осигурена от кръстниците Деси и Недко Христови,също служители на ESCOM. И после като по поръчка заспа. За да даде възможност на мама и тати да обърнат внимание на десетките гости изпълнили ресторант "Хъшовете" за да вдигнат тост за София. Да е жива и здрава и Наздраве!!! )))))))

С кумовете Деси и Недко/крайните вляво и вдясно/
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини