От х:

Днес в x:

Два дни отпуск бонус за ваксинирани служители на община Смолян

Два дни допълнителен отпуск дава община Смолян на всеки свой служител, който се ваксинира срещу Ковид 19. Със заповед на кмета на Смолян Николай Мелемов бонусът е в сила от няколко дни. "Издадох тази заповед с цел превенция на здравето на служителите и спокойствие на гражданите, които идват за административни услуги в общината. Имунизацията е личен избор, но обслужването на гражданите е обществена функция и отговорността ни пред смолянчани изисква да имаме активна позиция и да стимулираме ваксинирането на служителите", каза кметът на Смолян Николай Мелемов.
Кметът, заместник-кметовете и секретарят на общината са ваксинирани срещу коронавирус.  
"Трябва да се засили тази тенденция да се насърчава ваксинирането. Ръководството на общината даваме личен пример в това отношение. И се надявам повече от служителите да се ваксинират и да се възползват от допълнителния отпуск", каза зам.- кметът на Смолян Марин Захариев.
250 са служителите на общинската администрация, около 60 са ваксинираните, като след обявяването на бонуса се наблюдава, че има повече желаещи за ваксина, каза още Захариев.
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Въ
    Въпрос
    1 0
    19:04, 31 авг 2021
    После, като почнат страничните ефекти и проблемите, предизивкани от този нетестван бълвоч, наречен ваксина, кой ще носи отговорност? Кметът, заместниците му, секретарят или Аврам Бакалина????????????????
Последни новини