От х:

Днес в x:

Украйна е първенец в Световното първенство по риболов в Девин

Изображение 1 от 4
    С първо място за Украйна завърши Световното първенство по риболов в Девин. Украинските участници заеха първите места, както за индивидуално, така и за отборно представяне. На първо място е Назари Бошченко-Украйна. Второ място за индивидуално представяне за представител от България зае Георги Гетов. Третото място е за Роберто Де Болтоли от Румъния. На първо място за отборно представяне е Украйна, второто място за отборно представяне е за Италия, а на трето място за отборно представяне е България.
    Кметът на Община Девин Здравко Иванов благодари на всички участници за тяхното достойно представяне и поздрави победителите: "Радвам се, че бяхме домакини на 18-то по ред Световно първенство по риболов. Надявам се, че сте останали с добри впечателения от нашия прекрасен град, природата ни и родния ни край. Надявам се, че ще се връщате отново за отдих и туризъм. Вярвам, че ще имате повече време да се запознаете с нашите богатства. Благодаря Ви!"
    Вицепрезидентът на Международната федерация по спортен риболов Игор Чиняков също изказа своите благодарности към всички участници за невероятната надпревара, като подчерта, че с постоянство и упорит труд всеки е способен да спечели. "Така днешните подрастващи ще бъдат победители утре. Бъдете живи и здрави и се гответе за Световното първенство по риболов следващата година, което ще бъде проведено в Португалия", допълни Чиняков.
    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини