От х:

Днес в x:

"Изправи се.БГ! Ние идваме!" приема поканата на БСП за разговори

"Изправи се.БГ!Ние идваме!" ще участва в разговори по покана на БСП за опит за съставяне на правителство с третия мандат. Това се разбра от изказване на Арман Бабикян в кулоарите на парламента.

Той заяви, че коалицията ще продължи да спазва предварително заявените принципи и програмните приоритети на формацията, както и че ще продължи да настоява за изключване на ГЕРБ и ДПС от участие в управлението.

Бабикян заяви, че не е разочарован от това, че президентът не е връчил третия мандат на "Изправи се.БГ! Ние идваме!" въпреки, че за това призоваваха и от "Има такъв народ", и от "Демократична България".

Той посочи, че "Изправи се.БГ! Ние идваме!" ще положат "добронамерени усилия" за реализирането на третия мандат, но това, според думите му, зависи главно от Корнелия Нинова.

"Подигравка е със съдбата на България, хората непрекъснато да бъдет пращани на избори без да има яснота след като същите играчи се върнат в парламента, какво ново ще им се е случило. Затова ако има шанс за третия мандат, това е шансът на разума", заяви още Бабикян.

Източник: dnevnik.bg

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Сн
    Снежи Гарабет
    3 0
    18:40, 26 авг 2021
    И ти си подигравка за арменската общност.
Последни новини