От х:

Днес в x:

Домашно насилие и унищожаване на чуждо имущество разследва полицията

За проявена агресия и нанесена телесна повреда 54-годишен е бил задържан в РУ-Джебел. Около 11,30 часа вчера мъжът влязъл в пререкания с брат и му нанесъл удари. В полицейското управление е започната проверка за нанесена лека телесна повреда в условията на домашно насилие.

Нерегистриран автомобил е бил засечен от полицейски служители на РУ-Кърджали. При проверка в село Мъдрец на „Шевролет“, управляван от 35-годишен било установено, че колата е с прекратена регистрация на основание чл.143, ал.10 от ЗДвП заради липса на валидна застраховка „Гражданска отговорност“.

За повреда и унищожаване на чуждо имущество е образувано досъдебно производство с постановление на Районната прокуратура, след като било счупено стъкло на производствен цех в областния град. Разследването е по чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс.

Небрежна работа с огън причинила два пожара на 17 август. Сухи треви и храсти са били запалени в Кърджали и село Кирково. Екипи на пожарните служби в областния град и в Подкова загасили пожарите. Няма нанесени щети.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини